Testimonials

De Resilience Academy heeft onder andere meegewerkt aan veiligheidsconferenties, safety leadership trajecten en teambuildingsvraagstukken.

 

“We have worked with The Resilience Academy during our Contractor Safety Day in 2018. Anne facilitated a half day workshop about resilience, supported by Johan van der Vorm and John van Giels. The introduction was very useful and gave us a clear insight in the theory behind resilience (what is it? why is it necessary?) and the five steps to improve resilience. The presentation was followed by a game to put the theory in practice with the use of the Resilience Storycards. This was very helpful to apply the five steps and understand what improved resilience can do for you and your company. Next to that Anne, Johan and John were very pleasant to work with. Thanks!”

Sander Floore – Corporate HSEQ Manager Dana Petroleum

“Anne is in staat om op een professionele, enthousiaste en duidelijke manier te werken. Door haar ervaring en deskundigheid pakt ze snel de kern van een onderwerp. Door haar kwaliteit om goed te luisteren sluit ze goed aan bij de deelnemers en ontstaan er bij een groep professionals snel nieuwe inzichten vanuit het perspectief van resilience. Resilience gaat daarmee leven en wordt concreet.”

Marko Stupar Afdelingshoofd HR, Advies en Beleid, gemeente Rotterdam over de Resilience Academy

 

 

 

In het blad HSE Life van Shell (voorjaar 2017) staat een artikel over 3 resilience spellen; met onder meer een interview met Anne van Galen en Johan van der Vorm.

 

 

 

 

In vakblad Arbo is twee maal gepubliceerd over de Resilience Tools (ontwikkeld in opdracht van en in samenwerking met Linda Bellamy en het RIVM).

In dit artikel vindt u meer informatie over wat resilience is en waarom je het zou toepassen in de praktijk: artikel_VanGalen_Arbonr 10 2015

In het vervolgartikel zijn de praktijkervaringen van het werken met ‘Resilience in Vijf Stappen’ te vinden van onder meer VolkerWessels en Gasunie: Artikel vakblad Arbo juli 2016 – Resilience in vijf stappen